Holdbeskrivelser

Kan være et billede af indendørs

Sunday Treat- Styrk dit nærvær med yin yoga og klangmeditation

Vil du gerne ”ud af hovedet” og ned i kroppen’?

Denne fordybelsesklasse (3 timer) i Yin Yoga og klangmeditation sætter fokus på det meditative aspekt af yoga. Gennem åndedrætsøvelser, yin yoga og klangmeditation udforsker du, hvordan kroppen kan fungere som anker for bevidstheden og som adgang til et langt større nærvær – både på yoga-måtten og i det daglige liv.
Måske kender du til følelsen af at være ’oppe i hovedet’ hvor tankerne ræser, og du ikke er helt til stede med det, som foregår omkring dig. Yin yoga og klangmeditation er en effektive måde at komme ud af hovedet og ned i kroppen, at opleve nærvær og jordforbindelse.
De lange blide yin stræk klargør dig til den stilleliggende klangmeditation, hvor det dybe rolige åndedræt stilner sindet og beroliger kroppen. Tonerne fra klangskålene er kendt for at frembringe ro og fred i sindet, samt afslapning til den fysiske krop. Slip tankemylder og lad dig indhylle i de smukke toner.
Der vil være en kort pause, mellem yin yoga og klangmeditation, hvor der serveres the og lidt snack.
Minimum 4 / maksimum 8 deltagere.

Yin Yoga – og klang (forløb)

En stille og meditativ praksis, med fokus på at være tilstede i nuet. Et godt supplement til en aktiv yogapraksis, løberen eller cyklisten. Eller hvis du trænger til at koble fra en stresset hverdag.

Vi sætter tempoet ned og vender blikket indad.

I Yin Yoga holder vi stillingerne op til flere minutter, de fleste stillinger uden særlig stor muskulær aktivitet, det giver mulighed for at slippe spændingerne i musklerne og strække leddene blidt. Ved at være i stillingerne i længere tid, bliver bindevævet blødgjort og smidigt. Yin Yoga kan, mens man udfører det, give en følelse af sårbarhed og skrøbelighed, og efter træningen en større følelse af styrke og energi.

Der vil være sessioner med klangmeditation i nogle af overgangene mellem stillingerne.

Du er velkommen, uanset om du er ny til yoga eller er erfaren udøver, undervisningen tilpasses individuelt den enkeltes evner og behov.

Lene-x2

Yoga Flow – Slow Flow (forløb)

I Yoga Flow arbejder vi med åndedrættet som bindeled mellem de forskellige Asana (stillinger). Indholdet af undervisningen er et mix af teknik og dynamisk bevægelse. En blanding af Hatha og Vinyasa Yoga.

Undervisningen består af en kort meditation, opvarmning, flow af Asana (stillinger)…stående, siddende og liggende. Timen afsluttes med Savasana (afspænding).

Holdet henvender sig primært til dig som har prøvet yoga og kender til stillinger som nedadvendt hund, kriger II og barnetsstilling.