Holdbeskrivelse

Lene-x2

Yin Yoga

En stille og meditativ praksis, med fokus på at være tilstede i nuet. Et godt supplement til en aktiv yogapraksis, løberen eller cyklisten. Eller hvis du trænger til at koble fra en stresset hverdag.

Vi sætter tempoet ned og vender blikket indad.

I Yin Yoga holder vi stillingerne op til flere minutter, de fleste stillinger uden særlig stor muskulær aktivitet, det giver mulighed for at slippe spændingerne i musklerne og strække leddene blidt. Ved at være i stillingerne i længere tid, bliver bindevævet blødgjort og smidigt. Yin Yoga kan, mens man udfører det, give en følelse af sårbarhed og skrøbelighed, og efter træningen en større følelse af styrke og energi.

Du er velkommen, uanset om du er ny til yoga eller er erfaren udøver, undervisningen tilpasses individuelt den enkeltes evner og behov.

 

Yoga Flow

I Yoga Flow arbejder vi med åndedrættet som bindeled mellem de forskellige Asana (stillinger). Indholdet af undervisningen er et mix af teknik og dynamisk bevægelse. En blanding af Hatha og Vinyasa Yoga.

Undervisningen består af en kort meditation, opvarmning, flow af Asana (stillinger)…stående, siddende og liggende. Timen afsluttes med Savasana (afspænding).

Holdet henvender sig primært til dig som har prøvet yoga og kender til stillinger som nedadvendt hund, kriger II, barnet osv. eller har deltaget på “Yoga Fordybelse”.

 

Yoga Fordybelse

Dette er en smagsprøve til dig der gerne vil prøve yogaen af, eller til dig som ønsker at fordybe dig i yogaen.

I denne time vil vi gå mere deltaljeret igennem nogle stillinger, så du bliver fortroligt med yogaen, og får en mere sikker praksis. Vi vil snuse lidt til de forskellige “kropslåse” Bandhas, som bruges til at skabe stabilitet og styrke i stillingerne. Der vil være forskellige åndedrætsøvelser og meditation, og vi afslutter timen med afspænding (bodyscan).