Om

Lene-om

Yoga er en tilstand, hvor krop og sind søges forenet.

Mit mål er at nå ud til lige netop dig, og give dig glæden ved at opdage din krop og dit sind blive forbundet og finde en indre ro.

 

Hvad betyder yoga, meditation og undervisning for mig ?

 

Yoga

Yogaen er en måde for mig at finde ind til mig selv. Den ro der opstår i krop og sind efter en yogapraksis er en fantastisk følelse, som er svær at beskrive og individuel for den enkelte. Tankerne er stilnet, kroppen føles stærk men afslappet. Yoga giver mig overskud og glæde.

Yogaens mål er indre ro, forståelse og fornemmelse for kroppens fysiske formåen, accept af kroppen og den du er. Du bliver mere bevidst om dine stærke og svage sider, både fysisk og mentalt. Du får en stærkere og smidigere krop. Du bliver nærværende.

 

Meditation

Meditationen gør mig glad, afslappet og giver mig styrke og ro, så jeg ikke lader mig slå ud af de problemer der kan opstå i løbet af dagen. Nuet og nærværet følger mig igennem dagen, jeg føler mig mere positiv og rummelig. Meditation giver mig overskud og glæde.

 

Undervisning

Undervisning er for mig at være 100% tilstede og nærværende. Jeg bliver glad når jeg ser en elev udvikle sig, når jeg kan rådgive og hjælpe eleven dybere i en stilling eller finde et alternativ til stillingen som virker for hende. Når en elev fortæller mig hvad yogaen giver hende, så er min mission med at undervise lykkes.

Jeg vil, ved hjælp af min uddannelse som Thai Yoga massør kunne hjælpe dig blidere og dybere i stillingerne. Jeg vil kunne hjælpe dig med alternative eller modificerede stillinger, hvis du har en skade eller andet der skal tages hensyn til.

Jeg opfordrer dig til at lytte til din krop, lære dens grænser og signaler at kende, og ikke gå længere end du og kroppen er klar til. I yogaen når du længere med accept og ikke pres.

Jeg prioriterer tid til den enkelte elev, og har derfor valgt at have max 9 – 12 elever pr. hold.